De specialist in tuinontwerp

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud van uw tuin, u bent bij Bij de Vaate Hoveniersbedrijf op het juiste adres.

Ontwerp uw droomtuin bij Bij de Vaate

Genieten van een heerlijke tuin, begint bij een vakkundig tuinontwerp. Bij de Vaate Hoveniers weet uw wensen en eisen te vertalen naar een tuin waarvan u optimaal gebruik maakt. Wanneer u een tuin laat ontwerpen door Bij de Vaate houden wij natuurlijk rekening met uw specifieke wensen, maar we kijken ook hoe dit plaatje het beste past bij de omgeving, de bebouwing en hoe de ruimte optimaal benut kan worden. Onze jarenlange ervaring en vakkundige hoveniers weten als geen ander hoe ze een stuk grond helemaal kunnen transformeren naar een exclusieve tuin waarin geleefd kan worden. Ons doel is om uw verwachtingen te overtreffen en een absolute droomtuin te scheppen.

Professioneel tuinontwerp

Bij het maken van een professioneel tuinontwerp letten onze hoveniers ook op het onderhoud van de tuin. Wanneer bomen en planten niet weloverwogen geplant worden, kan de tuin binnen korte tijd verwilderen en kan de tuin een chaotische aanblik krijgen. Bij de Vaate let daarom bij het ontwerpen van een tuin ook op de bloeitijden van de gekozen planten en bomen, hoeveel zon en schaduw er beschikbaar of nodig is en met welke grondsoort we te maken hebben. We kijken met een creatief oog naar de zichtlijnen van de tuin, welke uitstraling de klant wenst en stellen een kleurenpalet samen. Om het plaatje helemaal compleet te maken kunnen wij ook de eventuele bestrating en het gebruik van houtconstructies in de tuin verzorgen. Wanneer een tuinrenovatie gewenst is, dan kijken we naar de aanwezige elementen in de tuin en maken een ontwerp die de originele opzet combineert met een eigentijds tuinontwerp. We zoeken daarbij altijd naar oplossingen die passen binnen het gestelde budget.

Maatwerk tuinontwerp

Maatwerk en creativiteit staan voorop bij het maken van een exclusief tuinontwerp. We gebruiken voor onze tuincreaties alleen de beste materialen en de hoogste kwaliteit en dat ziet u terug in het eindresultaat. Het is mogelijk om bij ons een tuin te laten ontwerpen, maar we kunnen ook de complete aanleg en zelfs het onderhoud van uw tuin verzorgen. Zo heeft u geen omkijken meer naar de verzorging van uw tuin, maar hoeft u er alleen maar optimaal van te genieten.