De specialist in Tuinonderhoud

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud van uw tuin, u bent bij Bij de Vaate Hoveniersbedrijf op het juiste adres.

Totaalonderhoud aan uw tuin

Een prachtige tuin ontwerpen en aanleggen is een grote klus, maar een prachttuin vervolgens onderhouden kan een even grote taak zijn. Daarom bieden wij van Bij de Vaate Hoveniers een compleet tuinonderhoud aan. We doen dit zowel voor particuliere als bedrijfsmatige tuinen en alle taken die vallen onder het onderhoud van een tuin voeren wij uit.

Ontspanning in de tuin

Lekker tuinieren is voor veel mensen een ontspannende hobby. Een prachtig aangelegde tuin goed onderhouden kan echter ook een flinke klus zijn, waar u graag de hulp van een professional voor inschakelt. Onze ervaren hoveniers weten precies wat er in de tuin moet gebeuren en op welke momenten om deze prachtig in vorm te houden. Denk aan het bemesten van planten in het voorjaar, het snoeien en onkruid wieden in de zomer en het ruimen van het vele blad in het najaar. Ook helpen we graag met klusjes als het leegruimen van de dakgoten en zelfs het plaatsen van de kerstboom met kerst. In de winter kunt u ons ook inschakelen voor gladheidsbestrijding zoals sneeuwschuiven en zout strooien. Voor bedrijven is dat fijn zodat uw werknemers ook veilig binnen kunnen komen. Kortom, alles wat valt onder tuinonderhoud pakken wij aan!

Ieder seizoen genieten door tuinonderhoud

Wanneer u uw tuin goed laat onderhouden kunt u elk seizoen optimaal genieten van uw tuin. Een tuin heeft elk jaargetijde onderhoud nodig, want de warmte van de zomerzon en de kou van een ijzige winter hebben een diepe impact op al het groen. Wanneer u het onderhoud van uw tuin door Bij de Vaate Hoveniers laat doen, dan zorgen wij ervoor dat het onderhoud u geen enkele inspanning meer kost. Uw tuin krijgt dan elk seizoen de aandacht en de zorg die het nodig heeft.

De mogelijkheden van tuinonderhoud

We bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om uw tuin te laten onderhouden en dit kan geheel naar wens afgestemd worden. Onder optioneel onderhoud moet u bijvoorbeeld denken aan het maaien van uw gazon en het water geven tijdens uw vakantie of om uw terras eens goed schoon te maken voordat het zomerseizoen begint. Ook bieden we een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan zoals specialistisch snoeiwerk of meerdere onderhoudsbeurten per jaar, in het voorjaar en in het najaar. Denk dan aan het scheren van de hagen, snoeien of het winterklaar maken van uw tuin. Zo heeft u er het hele jaar geen omkijken naar. Of vraag ons om uw gazononderhoud te verzorgen, waarbij we uw gazon bemesten, verticuleren en beluchten. Tot slot bieden we ook een compleet jaar-rond-onderhoud aan. De naam zegt het al: dit is een volledig onderhoud van uw tuin, compleet volgens uw wensen en inclusief de gladheidsbestrijding en kerstdecoratie. Met een abonnement op het onderhoud van uw tuin weet u altijd waar u aan toe bent en zorgen wij dat uw tuin op tijd de zorg krijgt die het nodig heeft.