De specialist in tuinaanleg

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud van uw tuin, u bent bij Bij de Vaate Hoveniersbedrijf op het juiste adres.

De specialist in tuinaanleg

De aanleg van een tuin vergt ervaring, inzicht en vakmanschap. Bij de Vaate Hoveniers heeft alles in huis om uw tuin geheel naar uw wens te transformeren. Dat begint bij het maken van een goed doordacht tuinontwerp, het kiezen van de juiste materialen en natuurlijk de tuinaanleg zelf. Bij dit proces staan de wensen van de klant centraal en onze ervaren ontwerpers weten precies hoe ze een creatief tuinontwerp daadwerkelijk tot leven moeten brengen.

Bij de Vaate Hoveniers beschikt over een hoveniersbedrijf wat tuinen aanlegt. Dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg weten ze exact wat er nodig is om van de mooiste plannen realiteit te maken. Ze zijn het gewend om met onafhankelijke ontwerpers te werken of werken aan de hand van een ontwerp wat wij op papier hebben gezet. Naast hun eigen vakmanschap, die essentieel is voor een perfecte aanleg van de tuin, werken zij altijd volgens de nieuwste methoden. De hoveniers beschikken over alle benodigde papieren en om vertraging te voorkomen, hebben zij eigen machines in beheer die nodig zijn voor een vlekkeloos verloop van de aanleg van uw tuin.

Een goede tuinaanleg

Wanneer u gebruik maakt van een ervaren hovenier voor het aanleggen van de tuin, geeft u al het zware werk uit handen. Het eindresultaat wordt nog beter dan u van tevoren had kunnen bedenken, omdat onze kundige hoveniers precies weten hoe een goede tuin aangelegd moet worden. Zij letten hierbij op de beschikbare ruimte,  zoals de oppervlakte maar ook de hoogte van de tuin wordt optimaal benut. Ze kijken naar de hoeveelheid zon en schaduw, de kwaliteit van de bodem en natuurlijk hoe u de tuin wil gaan gebruiken. Moet het vooral een tuin worden waarin de natuur centraal staat en waar weelderige bloemen en frisgroene bladeren elkaar afwisselen of heeft u liever een tuin waarin veel leefruimte wordt opgenomen met ruimte voor een groot terras en hoge bomen om uw privacy te waarborgen. Met al uw wensen wordt zorgvuldig rekening gehouden tijdens het plannen van uw tuinaanleg.

Exclusieve tuin

Het doel van een goede tuinaanleg is om uw wensen en ontwerp tot leven te brengen. Een zorgvuldig aangelegde tuin is ook goed te onderhouden en blijft een plek om van te genieten dankzij het gebruik van de allerbeste materialen. Het resultaat is een exclusieve tuin die aan al uw wensen voldoet en ook door de jaren heen zijn kwaliteit blijft houden.