Familie de Groot uit Lunteren

Tijdens de bouw van ons huis in Lunteren, hebben we besloten dat we ook direct de tuin aangelegd wilden hebben. Bij de Vaate werd ons aangeraden door onze architect. Na een gesprek met Wouter waarin wij onze wensen hebben benoemd, kwam Wouter snel met een mooi plan voor onze tuin. Het was erg professioneel uitgewerkt met o.a. mooie sfeerplaten zodat voor ons duidelijk was wat hij wilde creƫren en perfect aansloot bij onze wensen.

Vlak voordat Bij de Vaate zou starten met de aanleg, had Wouter een ongeluk gehad waardoor hij in coma is geraakt. Wij waren er op voorbereid dat dit voor vertraging en andere problemen zou zorgen (en hier zouden wij ook alle begrip voor gehad hebben!), maar dit was niet het geval. De werknemers van Bij de Vaate hebben het geweldig opgepakt en onze tuin is precies volgens planning aangelegd. Ook na de aanleg van de tuin hadden wij wat kleine dingen die we nog gedaan wilden hebben en dit is allemaal snel en professioneel opgepakt. Wij zijn meer dan tevreden!

Gelukkig is Wouter weer genoeg opgeknapt om zijn zaak weer te runnen en hij heeft dan ook regelmatig contact met ons opgenomen. We willen Wouter en zijn werknemers bedanken voor het geweldige werk dat ze hebben geleverd in, een voor hun, zeer moeilijke tijd. Onze complimenten!